Грузия – The Virus

Грузия – The Virus
Описание:

Грузия 2015 | The Virus – Gabede (Осмели се)


The Virus са грузинските надежди на Детската Евровизия 2015. Групата е съставена от талантливите Елън, Тако, Лизи и Дата.

Eлън навършва единадесет години точно преди пристигането си в България и пее от тригодишна. Сега е в шести клас в Свободното училище „Нютън“, а любимите ѝ занимания са плуването, хип-хопът, танцуването и пеенето на благотворителни събития, както и по домове за сираци и възрастни хора. Мечтата ѝ е някой ден да ръководи собствена благотворителна фондация.

Единадесетгодишната Тако също е в шести клас, но в училище „Садуни“. Когато е на шест години, участва в конкурс за модели и става „принцеса“ на годината. Оттогава посвещава времето си основно на пеене, танци, рисуване, плуване и футбол.

Най-голямата в групата, Лизи, е на дванадесет и е в седми клас. Когато не е в училище, тя посещава музикалната школа „Бзикебистудио“, с чиято помощ е спечелила и първото място на музикалния фестивал „Триколе“ в Италия. Лизи много обича да пее, да рисува, да играе футбол и да кара ски и се надява да стане певица и модел, когато порасне.

Дата обича да плува и да играе футбол в свободното си време, но любимото му хоби е пеенето. Ученик в международното „Ново училище“, той сега е на единадесет години и прекарва свободното си време, вземайки вокални уроци в същата школа „Бзикебистудио“, както „колежката“ си Лизи.