Сан Марино – Камила Исмаилова

Сан Марино – Камила Исмаилова
Описание:

Сан Марино 2015 | Камила Исмаилова – Mirror (Огледало)

Камила е на 11 години и е родена в Русия. В ранното си детство посещава Сан Марино със семейството си и оттогава градът-държава заема специално място в сърцето ѝ. Камила се занимава с актьорско майсторство, но истинската ѝ страст е музиката.

Камила си мечтае да стъпи на голяма сцена като тази на Детската Евровизия и когато идва предложението от телевизията на Сан Марино, тя не се колебае и за миг дали да приеме. След това започват предизвикателствата и приключенията. Когато получава предложението да представя Сан Марино, Камила току що е била записала първата си авторска песен „Дишай“, но тази за Детската Евровизия е съвсем друга – казва се „Mirror“, по регламент е основно на италиански и е в съавторство с Йозефин Гленмарк от Швеция.

Младата певица започва скоростни уроци по италиански в стремежа си да разучи песента максимално добре и всички около нея се изненадват колко бързо успява да се справи със задачата. Освен това тя участва в разработването на концепцията за видеоклипа, хореографията, сценичната визия.

Мотото на Камила Исмаилова е „Никога не се предавай и преследвай мечтите си“.